foto studio split bora

Foto i video studio u Splitu - Studio Bora

Home - FOTOGRAFIRANJE I SNIMANJE

Moje ime je Boštjan Vučak i vlasnik sam poznatog foto video studia Bora u Splitu, koji se prvenstveno bavi fotografiranjem i snimanjem vjenčanja. Sretno sam oženjen i ponosan otac lijepe curice. Po zanimanju sam snimatelj, redatelj, scenarist, producent, fotograf, montažer zvuka i slike, web designer i programer. Završio sam fakultet za Telekomunikacije i Multimediju u Mariboru. Smatram se sretnim jer imam posao koji volim cijelim svojim srcem. Raduju me izazovi. Prekrasan je osjećaj ispunjavati snove naših mladenaca. Nakon dobre suradnje često nastanu trajna prijateljstva...

Moja želja da kao ekipa u radu stvorimo umjetnost, koja će usrećiti naše mladence, naša strast za detaljima i trud omogućuju nam da sa ponosom stavimo svoj potpis na naše fotografije i snimke. Ne smeta mi ako kolege iz iste branše pokušavaju kopirati naš način rada. Lijepo je vidjeti kad tvoji radovi inspiriraju nekoga.

Ogromna mi je čast kad nas mladenci odaberu u moru fotografa i snimatelja. Velika je radost vidjeti zadovoljna lica, komentare mladenaca i ostalih kojima se naši radovi sviđaju. Ponosan sam na mladence koji nas rezerviraju 2 godine unaprijed i koji datum vjenčanja ravnaju prema našim slobodnim terminima, jer to mi govori koliko nas cijene. Godišnje imamo ograničen broj termina i za jedan termin uzimamo samo jedno vjenčanje.

Mladencima savjetujem da angažiraju fotografiranje i snimanje zajedno, a ne samo jedno. Jer kao što vjenčane fotografije imaju svoju sentimentalnost, tako i vjenčani video ima svoju emociju (ako se to uradi kako treba).  Okus hrane se zaboravi, a slike i video ostaju za trajnu uspomenu.

Veliki pozdrav od mene i moje ekipe!